![]() |
Du-te la pagina Anterioară 1, 2 |
|
iulia
Ultras Stelist
![]()
|
Steaua MFA si-a aflat posibilii adversari din Liga Campionilor.
In cazul in care va trece de belgienii de la Sasja, campioana Romaniei la handbal masculin, Steaua MFA Bucuresti va intalni in grupa E a Ligii Campionilor pe Chehovskie Medvedi (Rusia), Cimos Koper (Slovenia) si Portland San Antonio (Spania). Programul Stelei: 01 - 05.10.2008 Steaua MFA Bucuresti - Chehovskie Medvedi 08 - 12.10.2008 RK Cimos Koper - Steaua MFA Bucuresti 15 - 19.10.2008 Steaua MFA Bucuresti - Portland San Antonio 05 - 09.11.2008 Steaua MFA Bucuresti - RK Cimos Koper 12 - 16.11.2008 Chehovskie Medvedi - Steaua MFA Bucuresti 19 - 23.11.2008 Portland San Antonio - Steaua MFA Bucuresti Grupele complete ale Ligii Campionilor: Grupa A: RK Celje (SLO) Chambery Savoie (FRA) Hammarby IF (SWE) castigatoare Kaunas (LTU) - Brest (BLR) Grupa B: Ciudad Real (ESP) (Titelverteidiger) GOG Svendborg (DEN) RK Bosna Sarajevo (BIH) castigatoare Doukas (gre) - Serviti (EST) Grupa C: THW Kiel (GER) FC Barcelona (ESP) Drammen HK (NOR) castigatoare Izmir (TUR) - Skopje (MKD) Grupa D: FC Kopenhagen (DEN) HSV Hamburg (GER) Tatran Presov (SVK) castigatoare Belgrad (SRB) - Casarano (ITA) Grupa E: Chehovski Medvedi Moskau (RUS) RK Koper (SLO) SDC San Antonio (ESP) castigatoare Steaua Bucuresti (ROU) - Sasja (BEL) Grupa F: KC Veszprem (HUN) something Flensburg-Handewitt (GER) HC ZTR Zaporozhye (UKR) castigatoare Cyprus (CYP) - Haukar (ISL) Grupa G: Montpellier HB (FRA) Ademar Leon (ESP) Amicitia Zürich (SUI) castigatoare Lissabon (POR) - Bregenz (AUT) Grupa H: RK Zagreb (CRO) SC Szeged (HUN) Wisla Plock (POL) castigatoare Dudelange (LUX) - Rhein-Neckar Löwen (GER) Sursa: sport365.ro |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Tz3pI
Administrator
![]()
|
Succes echipei de handbal a Stelei in Liga Campionilor. Pacat ca nu joaca la Bucuresti.
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
KoSmIn-StElIsT
Stelist fanatic
![]()
|
De ce nu joaca la Bucuresti ? |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Tz3pI
Administrator
![]()
|
Pentru ca nu avem sala de handbal, iar Polivalenta e ocupata deja cu spectacole am inteles.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
KoSmIn-StElIsT
Stelist fanatic
![]()
|
Mda..cam nasol dar sper sa trecem de grupe chiar daca este greu ..si la fotbal sa ajungem in grupe deocamdata
! ForZa Steaua ! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
andr3y94
Grafician Stelist
![]()
|
Le urez bafta si sa ia cupa!!!
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
iulia
Ultras Stelist
![]()
|
Mi se par destul de grele meciurile... mai ales cu cei de la San Antonio
asta e... in Champions League toate meciurile sunt grele ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Sacrificii |
|
Mizileanul
|
Cunoaste cineva cu ce sacrificii, din partea mizilenilor, Steaua a ajuns aici?
Stie cineva ce face domnul Cazacu pentru aceasta pasiune a dansului? Daca-mi va fi dat voie,de moderatori, voi scrie multe aici despre asa zisul sponsor al echipei, Constantin Cazacu... NU posta de 2 ori consecutiv! Foloseste butonul EDIT pentru a adauga ceva la primul tau post. |
||||||||||||
|
Ultima modificare efectuată de către eminem la Mie Iul 16, 2008 5:35 pm, modificat de 1 dată în total |
|||||||||||||
|
KoSmIn-StElIsT
Stelist fanatic
![]()
|
Cornel Oțelea este noul antrenor al echipei de handbal masculin Steaua. La 67 de ani Oțelea are ca obiectiv calificarea în grupele Ligii Campionilor și reeditarea performanțelor din sezonul trecut când roș-albaștrii au câștigat atât cupa cât și campionatul.
Cornel Oțelea revine la marea lui dragoste Steaua. Fostul antrenor al naționalei României va antrena în sezonul viitor câștigătoarea Ligii masculine de handbal. La 67 de ani, Oțelea spune că e pregătit să facă din nou istorie cu roș-albaștrii. "Mă voi implica total! Voi fi antrenor principal. În acest sens am luat și măsuri, am făcut cură de slăbire, am slăbit 13 kg să intru în trening, să intru în costumație", a declarat Cornel Oțelea. Cu trei jucători noi, Cenușă, Nadoveza și Savenco, Steaua anunță obiectivele pentru sezonul viitor: calificarea în cea mai prestigioasă competiție inter-cluburi din Europa. "Champions League înseamnă elita handbalului european la nivel de cluburi", a mai spus Oțelea. "Am fost și vom rămâne un grup unit și atâta timp cât vom rămâne împreună va crește și puterea în muncă și relațiile de joc și o să fim mai puternici", a declarat și căpitanul steliștilor, Viorel Mazilu. |
||||||||||||
|
Ultima modificare efectuată de către KoSmIn-StElIsT la Joi Iul 17, 2008 12:41 am, modificat de 1 dată în total _________________ ![]() |
|||||||||||||
| Re: Sacrificii |
|
eminem
Moderator
![]()
|
poti sa spui ce vrei tu atata timp cat nu calomniezi pe nimeni si ai probe. |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
Eol
Admirator Stelist
![]()
|
Steaua
Iubesc numele asta
Care vn la meciurile Stelei ?
va fac cinste cu bilete k sala e la 2 pasi de mn ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Re: |
|
Fabyan
Ultras Stelist
![]()
|
Anul asta Steaua poate castiga Cupa Cupelor!
|
||||||||||||
|
_________________ Steaua nu este doar o echipa de fotbal,este o adevarata mandrie pentru Romania! Body&Soul Pentru Culori! ![]() |
|||||||||||||
| Steaua si la handbal este f buna |
|
||
|