![]() |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
| Teme Nokia Symbian S60 By Nemurytorul Design Inc. |
|
nemurytorul
Grafician Stelist
![]()
|
Care vrea Tema Nokia Symbian cu Steaua Bucuresti le gaseste aici: http://www.steauahub.ro/index.php?pag=18
Aceste teme sunt pentru : Tema Steaua Nokia Symbian S60 2nd Edition (Telefoane Nokia compatibile: 3230, 6260, 6620, 6630, 6670, 6680, 6681, 6682, 7610, N70, N72, N90) Tema Steaua Nokia Symbian S60 3rd Edition (Telefoane Nokia compatibile: 3250, 5500, E50, E60, E65, E70, N71, N73, N77, N80, N91 8GB, N92, N93, N93i) Toate creatiile mele vor putea fi utilizate de catre suporteri cu uz personal dar fara a fi postate pe alte site-uri sau forumuri. Toate drepturile rezervate Nemurytorul Design Inc. Toate textele, imaginile, graficele, sunetele, animatiile, filmele si aranjamentele lor sunt protejate de drepturile de autor si de alte legi ce le protejeaza. Continutul nu poate fi copiat, distribuit, modificat sau pus la indemana altor terte parti in scopuri comerciale. Unele imagini sunt protejate de dreptul de autor a altor terte parti. Utilizarea tuturor elementelor de design incorecta ma absolva de orice probleme. Pentru orice informatie in plus trimiteti un email la : nemurytorul@steauahub.ro |
||||||||||||
|
Ultima modificare efectuată de către nemurytorul la Mie Ian 16, 2008 8:46 pm, modificat de 1 dată în total _________________ Nemurytorul Stelist Madritist ![]() |
|||||||||||||
|
mishustelist
Grafician Stelist
![]()
|
tocmai 6085 nu exista:(((((
|
||||||||||||
|
_________________ ![]() |
|||||||||||||
|
andr3y94
Grafician Stelist
![]()
|
Merge vreouna si la Nokia 6120 Classic?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
eminem
Moderator
![]()
|
6120 classic are interfata software S60 cu sistem de operare Symbian, deci vreuna din cele ele de mai sus trebuie sa mearga, probabil 3rd edition. |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
mishustelist
Grafician Stelist
![]()
|
pt 6085 nmk?
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
| Super faina :) |
|
andr3y94
Grafician Stelist
![]()
|
Am reusit sa-mi instalez tema 3rd edition. E suuuuuuuuuuuupppeeeeeeeerrr TARE!!! Esti tare Nemu!!!
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
eminem
Moderator
![]()
|
no 6085 foloseste .nth-uri, nu .sis-uri. nu cautati telefonul vostru intre cele de mai sus enumerate de Nemu ca nu o sa stea omul sa puna acolo in paranteza toate telefoanele din lume care apar in fiecare luna. si in plus nu toate .nth-urile merg de la un model la altul. eu imi fac teme .nth pentru no 6230i cu programul Nokia_S40_Theme_Studio (adica "fur" din creatiile vostre de aici
si imi fac singur tema ).
interesati-va pe siteul oficial al telefonului vostru ce interfata foloseste. cele mai vechi folosesc Nokia Theme (.nth), iar cele mai noi variante de Symbian (.sis) s60 2nd, s60 3rd, s80 etc. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
NyTr0
Admirator Stelist
![]()
|
nici aici nu gasesc tema pentru nokia n82
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
taraflex
|
Cum descarc si eu tema pentru nokia n73 ? Va rog ajutati-ma...ca eu nu prea le am cu asa ceva..Ma uit ca boul la poarta noua si nu stiu ce trebuie de facut sa pot sa descarc....M-am inregistrat...M-am autentificat...dar nu stiu cum sa descarc...unde trebuie sa ajung..Va rog mult de tot...astept raspuns
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Fabyan
Ultras Stelist
![]()
|
Dupa ce te-ai autentificat pe site intri aici :
http://www.steauahub.ro/index.php?pag=18 Apoi cauti acolo Tema Steaua Nokia Symbian S60 3rd Edition si dai click pe el...Apoi o sa inceapa sa ti se descarce in PC...iar dupa te descurci tu ![]() |
||||||||||||
|
_________________ Steaua nu este doar o echipa de fotbal,este o adevarata mandrie pentru Romania! Body&Soul Pentru Culori! ![]() |
|||||||||||||
|
taraflex
|
am reusit, multumesc mult de tot !
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Fabyan
Ultras Stelist
![]()
|
Pentru putin!
|
||||||||||||
|
_________________ Steaua nu este doar o echipa de fotbal,este o adevarata mandrie pentru Romania! Body&Soul Pentru Culori! ![]() |
|||||||||||||
|
Steaua
Administrator
![]()
|
da pt un lg gs290 ?
![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||