![]() |
|
Maryan
Fan Stelist
![]()
|
faina melodia dar Steaua merita un imn UNIC
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Anca_stelista4ever
Suporter Stelist
![]()
|
e foarte frumoasa melodia, dar avem nevoie de un calumea, nu de astfel de melodii.....chair si imnul Rapidului e frumos: Suntem peste tot acasa, portile ni se deschid s.a.m.d....
Steaua este o echipa mare, are nevoie de un imn care sa o reprezinte..asa melodii avem...Chicanos-Forza Steaua e superba....pff, cand o sa avem si noi un imn calumea...un imn pe care cand il asculti, sa te treaca fiori |
||||||||||||
|
_________________ Dorinta fanilor umbrita de mirajul banilor... |
|||||||||||||
|
Chocolate
Admirator Stelist
![]()
|
frumos,frumos;
desi,cred ca mergea ceva mai PUTERNIC! sa exprime mai multe. oricum,reusit |
||||||||||||
|
_________________ Respecta si vei fi respectat! - > Steaua forever < - |
|||||||||||||
|
Fabyan
Ultras Stelist
![]()
|
iar avem imn nou....ceva cu Dumnezeu si cu minge in loc de inima..idei becaliste
|
||||||||||||
|
_________________ Steaua nu este doar o echipa de fotbal,este o adevarata mandrie pentru Romania! Body&Soul Pentru Culori! ![]() |
|||||||||||||
|
DaryusKapetanos
|
Steaua noastra care esti in ceruri , vie C-Liga ta
Faca-se victoria ta, precum in Liga 1 asa si ziua asta Golul nostru cel de toate meciurile, dani-l noua azi Si ne iarta ratarile noastre, precum si noi iertam ofsaidurile voastre Si nu ne duce pe noi la infrangere, ci ne fereste de Borcea cel rau. Caci al tau este Campionatul si Victoria si Istoria, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin. ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Fabyan
Ultras Stelist
![]()
|
rugaciunea e frumoasa...dar suna ca o jignire pentru Dumnezeu...fara suparare.
|
||||||||||||
|
_________________ Steaua nu este doar o echipa de fotbal,este o adevarata mandrie pentru Romania! Body&Soul Pentru Culori! ![]() |
|||||||||||||
|
nemurytorul
Grafician Stelist
![]()
|
aceasta rugaciune eu am inventat-o, a mai fost postata aici pe site. |
||||||||||||||
|
_________________ Nemurytorul Stelist Madritist ![]() |
|||||||||||||||
|
Steaua
Administrator
![]()
|
sper sa nu crezi lafel de mult ca berbecali in Dumnezeu.... |
||||||||||||||
|
_________________ ![]() |
|||||||||||||||
|
Fabyan
Ultras Stelist
![]()
|
Pai normal ca cred in Dumnezeu daca sunt crestin...dar sincer la biserica nu merg,asa ca nu sunt mare credincios ![]() |
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
Steaua
Administrator
![]()
|
nu cred k dak te duci la biserica esti credincios...poti sa fii si daca nu te duci...nici bine nu intrii in biserica si te jegmaneste popa de bani!!! |
||||||||||||||||
|
_________________ ![]() |
|||||||||||||||||
|
Fabyan
Ultras Stelist
![]()
|
as propune sa terminam cu chestiile bisericesti pentru ca iesim din zona de discutie despre Steaua
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
ExoticRey
|
De acord cu Fabyan !
sa lasam astea cu muzica religioasa si altele ! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
keloo
Admirator Stelist
![]()
|
E destul de bun imnu dar eu zic ca mai frumos era cel al lui Scooter
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Steaua |
|
neluion
|
...hmmm,nu-mi place deloc,cred k treb un imn al nostru oficial ,nu facut de altii! parerea mea.
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Noul imn al Stelei |
|
||
|